Catering na przyjęcie w domu

Zupy

  1. Rosół z makaronem / pomidorowa / jarzynowa – 6,50 / 500 ml
  2. Grochowa / Żurek / Kapuśniak – 7,50 / 500 ml
  3. Zupy krem – Z pomidorów pelati / z białych warzyw / z brokuł / z marchewki - 8,50 / 350 ml

Mięsa

  1. Schabowy panierowany lub z grilla, Pierś drobiowa panierowana lub z grilla - 8 zł / 130 g
  2. Zraz Radziwiłła (karkówka, boczek, cebula, musztarda) / Szwajcarski / De voilaill’e / Kotlet bosmana (schab,boczek,pieczarki,ser) - 13 zł / 140 g
  3. Pieczeń wieprzowa w sosie własnym - 14 zł / 140 g
  4. Udko drobiowe / mielony - 7 zł / 150 g

Dodatki

  1. Ziemniaki puree / z wody / w przyprawach – 3,5 zł / 150 g
  2. Kluski śląskie / kopytka – 6,50 / 250 g
  3. Frytki / Półksiężyce ziemniaczane – 6,50 / 150 g
  4. Bukiet surówek ( colesław, buraczki, marchew z jabłkiem) – 6,50 / 150 g
  5. Mizeria – 6,50 / 100 g
  6. Kapusta zasmażana / Buraczki zasmażane – 6,50 / 150 g
  7. Ziemniaki pieczone w mundurkach z przyprawami 6,50 / 200 g

MENU PRZEKĄSEK ZIMNYCH

Deska wędlin i pieczonych mięs - Cena 35 ZŁ / 300 g
szynka wiejska, salami, kabanosy, schab ze śliwką , rolada z boczku

Dodatki: żurawina, pikle

Deska serów popularnych – Cena 35 ZŁ / 200 g
Cheddar, Brie, Gorgonzola, Pecorino, Parmezan

Dodatki: żurawina, miód, winogrona

Zakąski vege, rybne oraz fingerfood:

  1. Roladki biszkoptowe faszerowane musem z pieczarek - 3 zł / 20 g
  2. Roladki biszkoptowe faszerowane serkiem fromage i warzywami - 3 zł / 20 g
  3. Roladki z tortilli z szynką i serem - 3 zł / 30 g
  4. Śledzik w śmietanie z cebulą i jabłkiem - 15 zł / Półmisek 200 g
  5. Tradycyjna sałatka jarzynowa - 10 zł / Półmisek 200 g
  6. Mini szaszłyki wegańskie z tofu i warzywami - 4 zł / szt.
  7. Pierożki z ciasta francuskiego faszerowane delikatnie czosnkowym szpinakiem - 4 zł / szt.
  8. Warzywne kąski panierowane w tempurze podane w asyście słodko ostrego sosu - 2 zł / szt.
  9. Mini mozarelle z pomidorkiem i listkiem bazylii okraszone oliwą z oliwek - 3 zł / szt.
  10. Nachos z paprykowym ajvar  - 10 zł / talerz
  11. Fingerfood – 5 zł / szt.

  12. Kurczak satay + sos orzechowy – 3 zł / szt.
  13. Crostini – wędzony kurczak z mango 3 zł / szt.
  14. Mini tarta z suszonymi pomidorami 3 zł / szt.
  15. Mini tarta z glazurowanym kozim serem 3 zł / szt.
  16. Szaszłyk wegański (cukinia, pieczarka,cebula) 3 zł / szt.
  17. Mini caprese (mozzarella, pomidor, bazylia) 2 zł / szt.
  18. Spring Rolls z kurczakiem / kaczką / vegetariańskie 2 zł / szt.
  19. Łosoś w tempurze z aioli z kolendry 3 zł / szt.
  20. Roladki ze szpinakiem i ricottą 2 zł / szt.
  21. Quishe ze szpinakiem / porem i grzybami / lorrain 3 zł / szt.

MENU PRZEKĄSEK GORĄCYCH

  1. Strogonoff – 14 ZŁ / 300 g
  2. Ragout wieprzowe z grzybami -12 zł / 300 g
  3. Indyk w białym sosie z pieczarkami - 12 zł / 300 g
  4. Barszczyk z pasztecikiem lub krokietem - 12 zł / 350 ml / 120 g
  5. Flaki wołowe z pieczywem - 12 zł / 300 g
  6. WEGE i VEGAN – Leczo warzywne – 13 zł / 300 g
  7. Chilli con Carne - 13 zł / 300 g