spotkanie rodzinne / firmowe / koleżeńskie

Menu

Zupy

  1. Żurek na zakwasie z jajkiem
  2. Krem pomidorowy z bazylią i śmietanką
  3. Krem szparagowy z prażonymi migdałami
  4. Tradycyjny rosół z makaronem, marchewką i świeżo ciętą pietruszką
  5. Zupa wegetariańska / wegańska – krem z pomidorów pelati

Mięsa do dania głównego

  1. De volaill’e z masłem i pietruszką
  2. Pierś drobiowa po parysku
  3. Tradycyjne kotlety schabowe
  4. Rolada po szwajcarsku
  5. Bosman
  6. Polędwiczki drobiowe panierowane (nugettsy)
  7. Kotlety mielone
  8. Udko drobiowe pieczone
  9. Pieczeń wieprzowa w sosie

Dania wegetariańskie

  1. Smażony ser gouda podany z frytkami i żurawiną lub sosem tatarskim
  2. Panierowane talarki cukinii z warzywami na parze
  3. Naleśniki ze szpinakiem
  4. Wegańskie: Leczo warzywne

Dla najmłodszych proponujemy dania serwowane

  1. Nugettsy drobiowe z frytkami i surówką z marchewki
  2. Naleśniki z serem
  3. Pierogi ruskie

Dodatki

  1. Ziemniaki puree z masłem i koperkiem
  2. Ziemniaki z wody z koperkiem
  3. Kluski śląskie
  4. Kopytka
  5. Frytki
  6. Półksiężyce ziemniaczane

Dodatki warzywne

  1. Bukiet surówek (biała kapusta, buraczki, marchew z jabłkiem)
  2. Kapusta zasmażana (młoda lub kiszona)
  3. Warzywa królewskie gotowane na parze i polane masłem

Przekąski zimne serwowane na półmiskach lub w stole szwedzkim

(do wyboru 12)

Deska wędlin i pieczonych mięs

  1. 1. Szynka wiejska
  2. 2. salami
  3. 3. kabanosy
  4. 4. Schab ze śliwką
  5. 5. Rolada z boczku

– dekorowana marynowanym oliwkami

Deska serów

  1. 6. Gouda,
  2. 7. Camembert,
  3. 8. Roquefort
  4. 9. Emilgrana
  5. 10. Grana Padano

– dekorowana winogronem i orzechami

Zakąski vege i rybne

  1. 11. Roladki biszkoptowe faszerowane musem z pieczarek
  2. 12. Roladki biszkoptowe faszerowane serkiem fromage i warzywami
  3. 13. Roladki z tortilli z szynką i serem
  4. 14. Śledzik w śmietanie z cebulą i jabłkiem
  5. 15. Tradycyjna sałatka jarzynowa
  6. 16. Mini szaszłyki wegańskie z tofu i warzywami
  7. 17. Pierożki z ciasta francuskiego faszerowane delikatnie czosnkowym szpinakiem
  8. 18. Warzywne kąski w tempurze w asyście sosu teriyaki
  9. 19. Mini mozarelle z pomidorkiem koktajlowym i listkiem bazylii okraszone oliwą z oliwek
  10. 20. Słupki melona owinięte długodojrzewająca szynką serrano
  11. 21. Domowe nachos z dipem paprykowym
  12. 22. Sałatka z owoców południowych z kokosowym śniegiem

Pieczywo

Grzanki z bagietki z oliwą czosnkową

Deser

  1. Ciastko tiramisu
  2. Ciastko rafaello
  3. Tortoletka truskawkowa
  4. Sernik wykwintny
  5. Jabłecznik

Ciasta i tort

Przechowamy i wyserwujemy bez dodatkowej opłaty wyroby dostarczone przez Państwa
Polecamy także ofertę cukierni – piekarni Nugat

Oferta przekąsek gorących

  1. Strogonoff z polędwiczki wieprzowej
  2. Ragout wieprzowe z grzybami
  3. Indyk z championami w sosie beszamelowym
  4. Barszczyk z pasztecikiem lub krokietem
  5. Flaki wołowe z pieczywem
  6. WEGE – Leczo warzywne
  7. Chilli con Carne

Napoje

  1. Kawa i herbata z dodatkami – bez ograniczeń
  2. Soki – jabłkowy, pomarańczowy – bez ograniczeń
  3. Woda mineralna – bez ograniczeń
  4. Cola, fanta, sprite – bez ograniczeń

Proponowane alkohole

  1. Wino białe, czerwone – 30 zł / but. (asortyment do wglądu w lokalu)
  2. Wódka biała – 40 zł / 0,5 l (Biała Żubrówka, Żołądkowa de Luxe)
  3. Piwo z keg’a – Kozel ; Piwa butelkowe - Browar 100mostów, Browar Rodzinny Prost

Wycena wg. zakresu realizacji powyższego menu

Zupa, obiad serwowany (1 mięso, dodatek, dodatek warzywny) deser, napoje

70 zł

Zupa, obiad na półmiskach – (3 rodzaje mięs, 2 dodatki i 1 dodatek warzywny) deser, napoje

90 zł

Zupa, obiad serwowany (1 mięso, dodatek, dodatek warzywny, napoje) deser Przekąski zimne (należy wybrać 12), przekąska gorąca

130 zł

Zupa, obiad na półmiskach – (3 lub 4 rodzaje mięs, 2 dodatki i 1 dodatek warzywny) deser, napoje, przekąski zimne (należy wybrać 12), przekąska gorąca

145 zł

Przekąski zimne – 8 do wyboru, przekąska gorąca, napoje

90 zł

Opłatę naliczamy wg. ilości zamówionych miejsc przy stole

Opłata za najmłodszych gości

Do lat 3 – gratis
Do lat 7 – 50 %

Alkohol

Chętnie podamy alkohol dostarczony przez Ciebie w ramach opłaty serwisowej która zawiera schłodzenie, lód do drinków i zapewnienie odpowiedniego szkła.
Opłata serwisowa to jedyne 15 zł za każdą otwartą butelkę.

W cenie każdego menu

  • Napoje zimne i gorące bez są podawane bez ograniczeń
  • Ubiór stołów i krzeseł dobrany odpowiednio do okazji
  • Tort i ciasta wyserwujemy bez dodatkowej opłaty

Informacje techniczne

  • Sala jest klimatyzowana
  • 2 toalety
  • Profesjonalny przewijak
  • 3 krzesełka dla najmłodszych

Oferujemy dodatkowo

  • Usługi florystyczne i dekoratorskie
  • Oprawę fotograficzną / wideo / muzyczną