Menu

Sylwester 2018 / 2019

Przystawka

Spring Rolls na tafli słodko kwaśnego sosu

Kolacja serwowana

Sakiewka ze szpinakiem podana z rozetką ziemniaczaną i bukietem sałat z ziołowym vinegrette

Deser

Wybór w stole szwedzkim: panna cotta, koszyczki z musem waniliowym, kieliszki czekoladowe z kandyzowaną wiśnią

Przekąski zimne serwowane na półmiskach lub w stole szwedzkim

Deska wędlin i pieczonych mięs

  1. Szynka wiejska, kabanoski
  2. Karczek z kolorową papryką
  3. Rolada z boczku

- garnirowane marynowanym papryczkami

Deski serów dekorowane orzechami i winogronem

camembert, roquefort, ementaler, brie

Półmisek rybny

  1. Rolmopsy śledziowe nieco ostrzej doprawione
  2. Śledzik w oleju z cebulą

Zakąski vege i inne

  1. Kruche koszyczki faszerowane musem z pieczarek
  2. Czerwone mini papryczki z oliwy faszerowane serkiem
  3. Kruche koszyczki faszerowane boczkiem i serem żółtym

Sałatki

  1. Tradycyjna jarzynowa
  2. Sałatka z pieczonym kurczakiem i sosem miodowo musztardowym

Owoce

Owoce filetowane – 100 g / os (sezonowo / pomarańcza, banan, kiwi, jabłka, arbuz)

Pieczywo

  1. Bułeczki i rogaliki bankietowe
  2. Masło czosnkowe

Przekąski gorące serwowane

  1. Strogonoff - g. 00.30 lub wg. ustaleń
  2. Barszczyk z krokietem – g. 2.00 lub wg. ustaleń

Napoje

  1. Kawa i herbata z dodatkami – bez ograniczeń
  2. Soki – jabłkowy, pomarańczowy – bez ograniczeń
  3. Woda mineralna – bez ograniczeń
  4. Cola - Cola – bez ograniczeń
  5. Butelka wina musującego na parę

Wycena realizacji

Wartość w. wym. menu wraz z wynajmem sali na wyłączność oraz obsługą wynosi:

  1. Od 20 osób - 250 zł / os
  2. Od 30 osób – 240 zł / os
  3. Od 40 osób – 220 zł / os

Opłatę naliczamy wg. ilości zamówionych miejsc przy stole.

Zapewniamy mini zestaw nagłośnieniowy z możliwością przyłączenia poprzez Bluetooth/ Pen Drive/ CD / Laptop