Menu
Sylwester 2018 / 2019
Przystawka
Spring Rolls na tafli słodko kwaśnego sosu
Kolacja serwowana
Sakiewka ze szpinakiem podana z rozetką ziemniaczaną i bukietem sałat z ziołowym vinegrette
Deser
Wybór w stole szwedzkim: panna cotta, koszyczki z musem waniliowym, kieliszki czekoladowe z kandyzowaną wiśnią
Przekąski zimne serwowane na półmiskach lub w stole szwedzkim
Deska wędlin i pieczonych mięs
- Szynka wiejska, kabanoski
- Karczek z kolorową papryką
- Rolada z boczku
- garnirowane marynowanym papryczkami
Deski serów dekorowane orzechami i winogronem
camembert, roquefort, ementaler, brie
Półmisek rybny
- Rolmopsy śledziowe nieco ostrzej doprawione
- Śledzik w oleju z cebulą
Zakąski vege i inne
- Kruche koszyczki faszerowane musem z pieczarek
- Czerwone mini papryczki z oliwy faszerowane serkiem
- Kruche koszyczki faszerowane boczkiem i serem żółtym
Sałatki
- Tradycyjna jarzynowa
- Sałatka z pieczonym kurczakiem i sosem miodowo musztardowym
Owoce
Owoce filetowane – 100 g / os (sezonowo / pomarańcza, banan, kiwi, jabłka, arbuz)
Pieczywo
- Bułeczki i rogaliki bankietowe
- Masło czosnkowe
Przekąski gorące serwowane
- Strogonoff - g. 00.30 lub wg. ustaleń
- Barszczyk z krokietem – g. 2.00 lub wg. ustaleń
Napoje
- Kawa i herbata z dodatkami – bez ograniczeń
- Soki – jabłkowy, pomarańczowy – bez ograniczeń
- Woda mineralna – bez ograniczeń
- Cola - Cola – bez ograniczeń
- Butelka wina musującego na parę
Wycena realizacji
Wartość w. wym. menu wraz z wynajmem sali na wyłączność oraz obsługą wynosi:
- Od 20 osób - 250 zł / os
- Od 30 osób – 240 zł / os
- Od 40 osób – 220 zł / os